Evaluation:
Published: 09.06.2009.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
  • Summaries, Notes 'A.Kļaviņas grāmatas "Mājturība" analīze', 1.
  • Summaries, Notes 'A.Kļaviņas grāmatas "Mājturība" analīze', 2.
  • Summaries, Notes 'A.Kļaviņas grāmatas "Mājturība" analīze', 3.
Extract

Grāmatas vizuālais noformējums ir gaumīgs un acīm tīkams. To ir patīkami paņemt rokās. Grāmata ir iesieta cietos vākos.
Titullapā norādīts grāmatas autors, nosaukums, gads, izdevniecība.
Titullapas otrā pusē iespiests recenzenta un redaktora vārds, kā arī paskaidrojums, ka grāmata izdota paraugtipogrāfijā.
Nākamajā lappusē ir satura rādītājs. Saturs sadalīts nodaļās. Katrai nodaļai
Ir 2 –7 apakšpunkti, katrs apakšpunkts atdalīts ar melnu punktu un tumšākā drukā uzsvērtu lappuses numuru.
Piem: 10. Nodaļa. Piena produktu ēdieni, 141
Piens, 142 Biezpiens,143 Siers, 144
Krējums,144 Sviests ,144 Ēdieni, 145.
Šāds satura rādītājs dod vispārīgu ieskatu par grāmatas uzbūvi un ļauj viegli izprast kāda informācija tajā atrodama. Satura rādītājs noslēdzas ar ieteicamās literatūras sarakstu.…

Author's comment
Atlants