Author:
Evaluation:
Published: 21.10.2013.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 5 units
References: Not used
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 1.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 2.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 3.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 4.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 5.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 6.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 7.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 8.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 9.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 10.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 11.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 12.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 13.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 14.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 15.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 16.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 17.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 18.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 19.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 20.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 21.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 22.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 23.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 24.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 25.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 26.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 27.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 28.
  • Practice Reports 'Restorāna X prakses atskaite', 29.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    3
1.1.  Organizatoriskā struktūra    4
1.2.  Uzņēmuma struktūra    5
1.3.  Uzņēmuma produktu piedāvājuma raksturojums    6
1.4.  Izejvielu un saražotās produkcijas tirgus    6
2.  TEHNOLOĢISKIE PROCESI    8
2.1.  Izejvielu sagāde    8
2.2.  Izejvielu uzglabāšana    9
2.3.  Izejvielu pirmapstrāde    10
2.4.  Ēdienu gatavošana    11
2.5.  Gatavās produkcijas realizācija    13
2.6.  Atkritumu apsaimniekošana    13
3.  SANITĀRHIGIĒNISKĀS PRASĪBAS UZŅĒMUMĀ    15
3.1.  Tīrīšanas – dezinfekcijas režīms    15
3.2.  Telpu, iekārtu sanitārā stāvokļa un strādājošo personīgās higiēnas kontrole    17
4.  TEHNOLOĢISKĀS IEKĀRTAS    18
4.1.  Speciālās tehnoloģiskās iekārtas    18
4.2.  Ražošanas telpu plāns ar iekārtu izvietojumu    22
  SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI    27
  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS UN INFORMĀCIJAS AVOTU SARAKSTS    28
Extract

SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI
1. Uzņēmuma produktu piedāvājums ir plašs, un pieprasījums pēc tā tiek veicināts piedāvājot papildpakalpojumus.
2. Sauso produktu sastatnēm, pēc ieteikuma rakstura, nepieciešams atrasies atstatus no sienas.
3. Augļu uzglabāšanu gaiteņa sastatnēs var veikt īsu brīdi, tiem ir jānodrošina zemāka uzglabāšanas temperatūra kā istabas temperatūra.
4. Pirmapstrādes iecirknī nepieciešama rūpīga darba procesu organizācija un attiecīga sanitārhigiēnas ievērošana.
5. Virtuvē ir izvietoti dažādi informatīvi materiāli, kas norāda procesu veikšanas kārtību.
6. Mērķauditorija ir tūristi, kas visbiežāk ir arī viesnīcas „Jelgava” klienti, un Jelgavas vietējie iedzīvotāji.
7. Atvēsinātu un sasaldētu produktu uzglabāšanas ledusskapjos un saldētavās regulāri tiek mērīta temperatūra, lai tā būtu atbilstoša uzglabāšanai nepieciešamajai temperatūrai.
8. Uzņēmums visiem darbiniekiem nodrošina darba formu un apavus, kā arī vietu, kur tos uzglabāt un pārvilkt.
9. Uzņēmumā ir ievērots produktu kustības virziens: izejviela – pusfabrikāts – gatavs produkts.
10. Atkritumu plūsma tiek organizēta tā, lai tā tiktu nodalītu no pārtikas ražošanas plūsmas.

Author's comment
Editor's remarks
Atlants