Author:
Evaluation:
Published: 08.02.2016.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 3 units
References: Not used
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 1.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 2.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 3.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 4.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 5.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 6.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 7.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 8.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 9.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 10.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 11.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 12.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 13.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 14.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 15.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 16.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 17.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 18.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 19.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 20.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 21.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 22.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 23.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 24.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 25.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 26.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 27.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 28.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 29.
  • Presentations 'PH brīnums jeb pH diēta', 30.
Extract

No kā jāatsakās
Cukurs : baro sliktos m/o.
Rafinēti un pārstrādāti produkti : jāatsakās no ātro uzkodu ēšanas ( čipsi, cepumi, virtuļi, saldēta pica, konservētas zupas, u.c. ) tie ir pārblīvēti ar cukuriem, sāli, mākslīgām krāsvielām, aromatizētājiem, konservantiem, margarīnu- rada skābu vidi.
Augļi : tajos ir pārāk daudz cukuru- ananāsi- 28%, banāni- 25%, āboli- 15%, melones- 9% utt.

Piena produkti : piena produkti satur hormonu un pesticīdu atliekas, m/o, mikotoksīnus un piesātinātos taukus, laktozi.
Sāls, piesātinātās taukskābes, neveselīgie tauki, gaļa, olas, raugi, sēnes.
Raudzētie produkti un iesala produkti : garšvielas- kečups, steika mērce, majonēze, skābēti kāposti, čili mērce, mārrutki u.c.- veido skābu vidi un lipīgas gļotas.

Alkohols, kofeīns, karsētas eļļas, ar mikroviļņiem apstrādāta pārtika, mākslīgie saldinātāji.

Author's comment
Atlants