Evaluation:
Published: 15.11.2013.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
  • Presentations 'Ēdināšanas uzņēmuma novērtēšana un analīze atbilstoši ēdināšanas uzņēmuma veidam', 1.
  • Presentations 'Ēdināšanas uzņēmuma novērtēšana un analīze atbilstoši ēdināšanas uzņēmuma veidam', 2.
  • Presentations 'Ēdināšanas uzņēmuma novērtēšana un analīze atbilstoši ēdināšanas uzņēmuma veidam', 3.
  • Presentations 'Ēdināšanas uzņēmuma novērtēšana un analīze atbilstoši ēdināšanas uzņēmuma veidam', 4.
  • Presentations 'Ēdināšanas uzņēmuma novērtēšana un analīze atbilstoši ēdināšanas uzņēmuma veidam', 5.
  • Presentations 'Ēdināšanas uzņēmuma novērtēšana un analīze atbilstoši ēdināšanas uzņēmuma veidam', 6.
  • Presentations 'Ēdināšanas uzņēmuma novērtēšana un analīze atbilstoši ēdināšanas uzņēmuma veidam', 7.
  • Presentations 'Ēdināšanas uzņēmuma novērtēšana un analīze atbilstoši ēdināšanas uzņēmuma veidam', 8.
  • Presentations 'Ēdināšanas uzņēmuma novērtēšana un analīze atbilstoši ēdināšanas uzņēmuma veidam', 9.
Extract

Uzņēmuma telpu interjers, cenu līmenis , apkalpojošais personāls.
Interjers - restorāna interjers iekārtots austrumnieciskā stilā. Restorāna gaišie toņi ar dažādiem hieroglifiem un ornamentiem priecēs apmeklētājus. Arī neuzkrītošais muzikālais fons ir speciāli piemeklēts , lai radītu austrumniecisku sajūtu. Savukārt sēdēšanai apmeklētājus priecēs ērtie un mīkstie krēsli, bet galdi un pārējie interjera elementi sarkanās un melnās krāsās atgādinās par Japānas noslēpumiem.

Cenas – cenas apmēram par pirmajiem ēdieniem : Ls 1,00 – 2,00 ; galvenajiem ēdieniem : Ls 2,00 – 7,00 ; desertiem : Ls 0,50 – 1,50 . Cenas var atšķirties , jo katrā vietā tās ir savādākas. Mana iecienītākā ēdiena kraukšķīgā medus cāļa cena ir 2,80 Ls vai arī karstā suši (Philadelphia hot maki) cena – 4,80 Ls .

Author's comment
Atlants