Author:
Evaluation:
Published: 02.02.2012.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
  • Presentations 'Ēdienu tehnoloģiskā karte, shēma.', 1.
  • Presentations 'Ēdienu tehnoloģiskā karte, shēma.', 2.
  • Presentations 'Ēdienu tehnoloģiskā karte, shēma.', 3.
  • Presentations 'Ēdienu tehnoloģiskā karte, shēma.', 4.
  • Presentations 'Ēdienu tehnoloģiskā karte, shēma.', 5.
  • Presentations 'Ēdienu tehnoloģiskā karte, shēma.', 6.
  • Presentations 'Ēdienu tehnoloģiskā karte, shēma.', 7.
  • Presentations 'Ēdienu tehnoloģiskā karte, shēma.', 8.
Extract

Gulašs

Gaļas mīkstumu sagriež gabaliņos, liek sakarsētos taukos un apcep brūnus.
2. Tad pārliek katliņā, pārlej pannas atvārījumu vai buljonu, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni, sāli un sautē.
3. Kad gaļa gandrīz mīksta, pievieno piparus, lauru lapas, izkarsētus kviešu miltus un sautē, līdz gaļa gatava.
4. Beidzot pievieno skābu krējumu.
5. Gulašu lej dziļākā traukā un pasniedz ar kartupeļu biezini.…

Author's comment
Editor's remarks
Atlants