Evaluation:
Published: 11.11.2019.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
  • Presentations 'Olbaltumvielas', 1.
  • Presentations 'Olbaltumvielas', 2.
  • Presentations 'Olbaltumvielas', 3.
  • Presentations 'Olbaltumvielas', 4.
  • Presentations 'Olbaltumvielas', 5.
  • Presentations 'Olbaltumvielas', 6.
  • Presentations 'Olbaltumvielas', 7.
  • Presentations 'Olbaltumvielas', 8.
  • Presentations 'Olbaltumvielas', 9.
  • Presentations 'Olbaltumvielas', 10.
  • Presentations 'Olbaltumvielas', 11.
  • Presentations 'Olbaltumvielas', 12.
  • Presentations 'Olbaltumvielas', 13.
  • Presentations 'Olbaltumvielas', 14.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads   
  Molekulas uzbūve   
  Fizikālās īpašības   
  Reakcijas   
  Iegūšana   
  Nozīme   
  Secinājumi   
Extract

Secinājumi
Olbaltumvielas ir veidotas no aminoskābēm un tām ir četras struktūras
Olbaltumvielām raksturīgās reakcijas ir hidrolīze un denaturācija
Olbaltumvielas nepieciešamas jaunu šūnu radīšanai cilvēka organismā, tāpēc ir viens no svarīgākajiem uzturelementiem
Olbaltumvielas visvairāk var iegūt ar dzīvnieku izcelsmes produktiem – gaļu, zivīm, piena produktiem u.c.…

Author's comment
Atlants