Author:
Evaluation:
Published: 04.02.2013.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
  • Research Papers 'Ēdināšanas menedžmenta raksturīgās iezīmes', 1.
  • Research Papers 'Ēdināšanas menedžmenta raksturīgās iezīmes', 2.
  • Research Papers 'Ēdināšanas menedžmenta raksturīgās iezīmes', 3.
  • Research Papers 'Ēdināšanas menedžmenta raksturīgās iezīmes', 4.
  • Research Papers 'Ēdināšanas menedžmenta raksturīgās iezīmes', 5.
  • Research Papers 'Ēdināšanas menedžmenta raksturīgās iezīmes', 6.
  • Research Papers 'Ēdināšanas menedžmenta raksturīgās iezīmes', 7.
  • Research Papers 'Ēdināšanas menedžmenta raksturīgās iezīmes', 8.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Informācija par īpašumu    4
  Piekļūšanas iespējas    4
  Informatīva piekļūšana    5
  Kvalitāte    6
  Vide    6
  Personāla raksturojums    6
  Humānisms un demokrātija    7
  Veselīga dzīvesveida popularizēšana    7
  Drošība    7
  Viesmīlība    8
  Secinājumi    9
  Priekšlikumi    9
Extract

Ievads
Šī darba mērķis ir iepazīties ar menedžmenta funkciju specifiku un tās atsevišķajām sastāvdaļām konkrētā ēdināšanas uzņēmumā.
Darba uzdevumi ir :
• Veikt izvēlētā ēdināšanas uzņēmuma menedžmenta darbības analīzi
• Izstrādāt ieteikumus menedžmenta darbības pilnveidošanai
• Pamatot izstrādāto priekšlikumu iespējamo efektivitāti uzņēmuma darbības pilnveidošanā
• Iegūto rezultātu sagatavot prezentācijas veidā un prezentēt semināra nodarbībā
Menedžmenta darbības analizēšanai autore izvēlējās izpētīt restorānu „Double Coffee”, konkrēti „Double Coffee” filiāli, kas atrodas tirdzniecības parkā „Alfa”.

Author's comment
Atlants