Author:
Evaluation:
Published: 05.10.2017.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: n/a
References: Not used
  • Presentations 'Ēdienu gatavošananas jaunākās tehnoloģijas', 1.
  • Presentations 'Ēdienu gatavošananas jaunākās tehnoloģijas', 2.
  • Presentations 'Ēdienu gatavošananas jaunākās tehnoloģijas', 3.
  • Presentations 'Ēdienu gatavošananas jaunākās tehnoloģijas', 4.
  • Presentations 'Ēdienu gatavošananas jaunākās tehnoloģijas', 5.
  • Presentations 'Ēdienu gatavošananas jaunākās tehnoloģijas', 6.
  • Presentations 'Ēdienu gatavošananas jaunākās tehnoloģijas', 7.
  • Presentations 'Ēdienu gatavošananas jaunākās tehnoloģijas', 8.
  • Presentations 'Ēdienu gatavošananas jaunākās tehnoloģijas', 9.
  • Presentations 'Ēdienu gatavošananas jaunākās tehnoloģijas', 10.
  • Presentations 'Ēdienu gatavošananas jaunākās tehnoloģijas', 11.
  • Presentations 'Ēdienu gatavošananas jaunākās tehnoloģijas', 12.
Extract

Elektriskais vārīšanas katls
Elektriskais vārīšanas katls КПЭМ tipa paredzēts buljona un trešo ēdienu sagatavošanai, kā arī ūdens vārīšanai. Katla tilpums ir 60 litri. Strādā divos režīmos: vārīšanas un uzvārīšanas. Gatava produkta noliešana tiek veikta ar liela diametra krānu, kurš atrodas uz priekšēja paneļa.

Elektriskais grils.
Elektriskajam grilam Fama UPM ir viegli tīrāma virsma. Rievotā darba plīts izgatavota no stikla keramikas, savukārt rokturi un korpuss no karstumizturīga nerūsējoša materiāla. Ar regulējamā termostata palīdzību ir iespējams ātri un efektīvi pagatavot tādus ēdienus kā gaļu, zivis, pildītās sviestmaizes, olas, dārzeņus un sieru.

Divu līmeņu cepeškrāsns.
Komplektā 3 cepešpannas 530x470x30 mm. Aprīkota ar atsevišķo augšējo un apakšējo siltuma elementu jaudas regulēšanu. Darba temperatūras diapazons no 20 līdz 270 °С.

Author's comment
Atlants