Author:
Evaluation:
Published: 09.03.2008.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: n/a
References: Not used
  • Summaries, Notes 'Piena skābšanas ātrums atkarībā no temperatūras', 1.
  • Summaries, Notes 'Piena skābšanas ātrums atkarībā no temperatūras', 2.
  • Summaries, Notes 'Piena skābšanas ātrums atkarībā no temperatūras', 3.
  • Summaries, Notes 'Piena skābšanas ātrums atkarībā no temperatūras', 4.
Extract

Novērošanas objekts

Piens.
Novērošanas mērķis

Uzzināt, pec cik ilga laika piens saskābst siltā, vēsā un aikstā telpā.

Hipotēze
Piena mikrobi ātrāk vairojas siltā telpā, tāpēc ja temperatūra ir siltāka, piens arī saskābs ātrāk.

Darba uzdevumi
Izpētīt kurā temperatūrā piens ātrāk saskābst.…

Author's comment
Atlants