Evaluation:
Published: 06.02.2012.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
  • Presentations 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments, tā raksturojums', 1.
  • Presentations 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments, tā raksturojums', 2.
  • Presentations 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments, tā raksturojums', 3.
  • Presentations 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments, tā raksturojums', 4.
  • Presentations 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments, tā raksturojums', 5.
  • Presentations 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments, tā raksturojums', 6.
  • Presentations 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments, tā raksturojums', 7.
  • Presentations 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments, tā raksturojums', 8.
Extract

Ēdināšanas uzņēmuma kvalifikācija: picērija
Izejvielu daudzveidība: milti, piens, gaļa, sēnes, dārzeņi, pākšaugi, olas (brokastīs), makaroni
Sagatavošanas veidi: cepšana lielā un mazā tauku daudzumā, krāsnī; vārīšana-apcepšana; vārīšana.
Pasniegšanas īpatnības: kečups tiek pasniegts pudelē.…

Author's comment
Atlants