Author:
Evaluation:
Published: 30.05.2011.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
  • Research Papers 'Banketa organizācijas aprēķini', 1.
  • Research Papers 'Banketa organizācijas aprēķini', 2.
  • Research Papers 'Banketa organizācijas aprēķini', 3.
  • Research Papers 'Banketa organizācijas aprēķini', 4.
  • Research Papers 'Banketa organizācijas aprēķini', 5.
  • Research Papers 'Banketa organizācijas aprēķini', 6.
  • Research Papers 'Banketa organizācijas aprēķini', 7.
  • Research Papers 'Banketa organizācijas aprēķini', 8.
  • Research Papers 'Banketa organizācijas aprēķini', 9.
  • Research Papers 'Banketa organizācijas aprēķini', 10.
  • Research Papers 'Banketa organizācijas aprēķini', 11.
  • Research Papers 'Banketa organizācijas aprēķini', 12.
  • Research Papers 'Banketa organizācijas aprēķini', 13.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    2
1.  Banketa pieteikuma lapa    3
2.  Banketa scenārijs    4
3.  Telpu raksturojums    5
4.  Galda klājuma skice    6
5.  Galda veļa    7
6.  Ēdienkarte    8
7.  Galda trauku saraksts    9
8.  Banketa organizācijas shēma un apraksts    10
  Secinājumi    12
Extract

Secinājumi
• Organizējot kāzu banketu, jāievēro, ka gan telpu noformējums, gan galda klājums un rotājumi nedrīkst būt koši un pārspīlēti, ja to nav īpaši norādījis pasūtītājs, šajā gadījumā veiksmīgāks risinājums ir klasiska un kvalitatīva baltu audumu un svaigu ziedu kombinācija.
• Kāzu banketa norises laikā viesmīļiem ir jāizvairās no pārliekas iejaukšanās viesu nodarbēs, viesmīļiem jābūt nedaudz distancētiem, un viņi nedrīkst jaunlaulātajiem laupīt viesu uzmanību.
• Svarīgi ir ne vien stingri pieturēties pie pasūtītāja vēlmēm, kas izteiktas pirms banketa organizēšanas, bet arī tā norises laikā vienmēr konsultēties ar jaunlaulātajiem, saskaņojot vēlamos ēdienu pasniegšanas laikus.

Author's comment
Atlants