Evaluation:
Published: 28.06.2012.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 7 units
References: Used
  • Research Papers 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 1.
  • Research Papers 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 2.
  • Research Papers 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 3.
  • Research Papers 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 4.
  • Research Papers 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 5.
  • Research Papers 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 6.
  • Research Papers 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 7.
  • Research Papers 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 8.
  • Research Papers 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 9.
  • Research Papers 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 10.
  • Research Papers 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 11.
  • Research Papers 'Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos', 12.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    3
1.  SAGĀDES PLĀNOŠANA    4
2.  SAGĀDES PAMATPRINCIPI    6
3.  NEPIECIEŠAMIE PĀRTIKAS PRODUKTI UN TO IEGĀDES AVOTI    7
4.  PIEGĀDES DOKUMENTĀCIJA    10
  SECINĀJUMI    11
  LITERATŪRAS SARAKSTS    12
Extract

Sabiedriskie ēdināšanas uzņēmumi produkcijas gatavošanā izmanto ļoti daudz un dažādus pārtikas produktus. Lai uzņēmums spētu sekmīgi darboties, tam vienmēr jābūt pieejai pietiekamam daudzumam kvalitatīvu produktu. Pārtikas produktu sagāde ēdināšanas uzņēmumos ir dažādu preču, ko uzņēmums pats nespēj saražot, piegāde attiecīgā vietā un laikā ar kādas, lielākoties, specializētas firmas palīdzību. …

Author's comment
Atlants