Author:
Evaluation:
Published: 16.01.2018.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2016.g. - 2017.g.
Extract

1.Uzņēmuma raksturojumus
Restorāns ir vieta, kur cilvēki saņem no pasaulīgajām baudām ne tikai pārtiku, bet arī apkārtējo vidi un pakalpojumu servisu. Restorāni tiek uzskatīti par vienu no vispusīgākajiem uzņēmumiem, jo tie sniedz noteikta līmeņa servisu, kas ir:
• Plašas izvēles ēdienkarte;
• Apkalpojošā personāla pakalpojumā;
• Uzņēmuma zāles atmosfēra, interjers.
Mūsdienās ir diezgan daudz restorānu, kas vērsti uz visiem iespējamiem klientiem. Restorānos var izbaudīt lielāku ēdienu klāstu, kā arī nobaudīt minimālismā gatavotus ēdienus.
Lai veidotu restorānu ir nepieciešamas lielas zināšanas, kā arī lielu pacietību. Jāņem vērā ir interjers, ēdienu klāsts, piederumi, trauki, izmaksas un atrašanās vieta.
Liela nozīme, lai restorāns būtu ar labu slavu, ir apkalpošanai, ar sveicināšanos, labiem vārdiem no viesmīļa, ātru apkalpošanu un pozitīvu attieksmi.

Author's comment
Send to email

Your name:

Enter an email address where the link will be sent:

Hi!
{Your name} suggests you to check out this Atlants.lv paper on „Ēdināšanas pakalpojumu specialitāte”.

Link to paper:
https://eng.atlants.lv/w/603903

Send

Email has been sent