Evaluation:
Published: 17.02.2015.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 1.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 2.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 3.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 4.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 5.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 6.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 7.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 8.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 9.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 10.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 11.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 12.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 13.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 14.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 15.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 16.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 17.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 18.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 19.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 20.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 21.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 22.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 23.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 24.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 25.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 26.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 27.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 28.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 29.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 30.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 31.
  • Practice Reports 'Ēdināšanas uzņēmums', 32.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Vispārīgās ziņās par uzņēmumu    3
2.  Uzņēmumā pielietoto izejvielu raksturojums    4
3.  Galveno tehnoloģisko operāciju raksturojums    7
4.  Jauno produktu izstrāde un ieviešanas organizācija    9
5.  Pielietotās tehnoloģiskās iekārtas    10
6.  HACCP sistēmas principi    14
7.  Darba drošība    22
  Secinājumi    24
  Izmantotā literatūra    25
Extract

Ugunsdrošības līdzekļu atrašanās vietas apzīmē ar ugunsdrošības zīmēm, kas noteiktas Latvijas valsts standartā "Ugunsdrošībai un civilai aizsardzībai lietojamās drošības zīmes un signālkrāsojums".
Ēdināšanas uzņēmumā darbinieki ik dienu saskaras ar asiem un karstiem priekšmetiem – naži, rīves, plītis, krāsnis u.c. Darba drošības pasākumi tiek ievēroti, tomēr darbinieku vidū dažreiz ir vērojamas traumas – roku apdedzināšana, sagriešana. Darbiniekiem šādā gadījumā tiek veikta palīdzība.
Grīdas ir līdzenas, dažviet nedaudz slidenas, bez sliekšņiem. Ir labs apgaismojums un ventilācija. Uzņēmumā ir izvietotas drošības zīmes, evakuācijas plāns un evakuācijas instrukcijas.

SECINĀJUMI
1. SIA „X” ir konkurētspējīgs uzņēmums vietējā tirgū. Šeit strādā cilvēki atbilstoši uzņēmuma līmenim. Visi zin, kas viņiem jādara.
2. Jābūt kvalificētam darbaspēkam, lai uzņēmumā ražotā produkcija būtu kvalitatīva
3. Nekvalitatīvi ražotā produkcija negatīvi ietekmē uzņēmuma tēlu, tāpēc visiem darbiniekiem uzmanīgi jāseko līdzi ražošanas procesiem.
4. Darbiniekiem, kas strādā šajā nozarē, ir jāseko līdzi savam veselības stāvoklim, jāievēro visi uzņēmuma iekšējie kārtības un sanitārie noteikumi.
5. Jāturpina ievest jaunus konditorejas izstrādājumu produktus ražošanā.

Author's comment
Editor's remarks
Atlants