Evaluation:
Published: 25.05.2012.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 15 units
References: Used
  • Research Papers 'Tradicionālais japāņu dzēriens sake', 1.
  • Research Papers 'Tradicionālais japāņu dzēriens sake', 2.
  • Research Papers 'Tradicionālais japāņu dzēriens sake', 3.
  • Research Papers 'Tradicionālais japāņu dzēriens sake', 4.
  • Research Papers 'Tradicionālais japāņu dzēriens sake', 5.
  • Research Papers 'Tradicionālais japāņu dzēriens sake', 6.
  • Research Papers 'Tradicionālais japāņu dzēriens sake', 7.
  • Research Papers 'Tradicionālais japāņu dzēriens sake', 8.
  • Research Papers 'Tradicionālais japāņu dzēriens sake', 9.
  • Research Papers 'Tradicionālais japāņu dzēriens sake', 10.
  • Research Papers 'Tradicionālais japāņu dzēriens sake', 11.
  • Research Papers 'Tradicionālais japāņu dzēriens sake', 12.
  • Research Papers 'Tradicionālais japāņu dzēriens sake', 13.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Sake izcelšanās vēsture    4
2.  Sake iegūšanas tehnoloģija    5
3.  Sake tipi    7
4.  Sake lietošana    8
  Secinājumi    10
  Izmantotā literatūra    11
  Pielikums    12
Extract

SECINĀJUMI
Sake ir tradicionāls Japāņu dzēriens, kura pirmsākumi ir meklējami 4000 gadus p.m.ē. un kurš ir saglabājies un popularizējies arī mūsdienās;
Sake ražošanas process ir sarežģīts un laikietilpīgs;
Augstas kvalitātes sake tiek ražots balstoties uz senām tradīcijām par izejvielām izmantojot tikai rīsus, ūdeni un sēnīšu kultūru kodzi, neizmantojot alkoholu, cieti un citas piedevas;
Sake tiek dalīti tipos, pēc kuriem var noteikt alkohola piemaisījumu un rīsu slīpējuma kvalitāti;
Sake nav paredzēts ilgai glabāšanai, tā derīguma termiņš ir seši līdz septiņi mēneši;
Sake iespējams lietot atdzesētā un uzsildītā veidā;
Lietojot sakē uzsildītu ir jāievēro konkrēta pasniegšanas maniere;
Mūsdienās sake ir kļuvis gana populārs un ir iemantojis lielu popularitāte dažādu kokteiļu gatavošanā.

Author's comment
Editor's remarks
Atlants