• Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana

     Evaluated!

    Samples13 Chemistry

Author:
Evaluation:
Published: 17.06.2014.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 6 units
References: Not used
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 1.
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 2.
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 3.
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 4.
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 5.
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 6.
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 7.
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 8.
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 9.
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 10.
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 11.
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 12.
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 13.
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 14.
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 15.
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 16.
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 17.
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 18.
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 19.
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 20.
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 21.
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 22.
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 23.
  • Samples 'Glikozes un saharozes polarimetriska noteikšana', 24.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    5
1.  LITERATŪRAS APRAKSTS    6
1.1.  Optiskās analīzes metodes    6
1.2.  Polarimetrija    7
1.3.  Polarimetriskā analīze    9
1.4.  Ogļhidrātu klasifikācija    13
2.  EKSPERIMENTĀLĀ DAĻA    15
2.1.  Produkta apraksts    15
2.2.  Saharozes un glikozes polarimetriska noteikšana    15
2.3.  Ierīces un palīglīdzekļi    18
2.4.  Parauga raksturojums    20
2.5.  Rezultāti un to izvērtējums    21
3.  SECINĀJUMI    23
4.  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    24
Extract

SECINĀJUMI
Glikozes saturs karamelēs ir lielāks par saharozes saturu tajās
Polarimetriska cukuru noteikšana ir ātra un lēta metode
Cukuru saturs, kas norādīts uz paraugu etiķetēm atbilst noteiktajam
Polarimetriskās analīzes ir iespējamas savienojumiem, kuri spēj griezt polarizētas gaismas plakni

Atlants