Author:
Evaluation:
Published: 06.09.2010.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
  • Business Plans 'Viesnīcas biznesa plāns', 1.
  • Business Plans 'Viesnīcas biznesa plāns', 2.
  • Business Plans 'Viesnīcas biznesa plāns', 3.
  • Business Plans 'Viesnīcas biznesa plāns', 4.
  • Business Plans 'Viesnīcas biznesa plāns', 5.
  • Business Plans 'Viesnīcas biznesa plāns', 6.
  • Business Plans 'Viesnīcas biznesa plāns', 7.
  • Business Plans 'Viesnīcas biznesa plāns', 8.
  • Business Plans 'Viesnīcas biznesa plāns', 9.
  • Business Plans 'Viesnīcas biznesa plāns', 10.
  • Business Plans 'Viesnīcas biznesa plāns', 11.
  • Business Plans 'Viesnīcas biznesa plāns', 12.
  • Business Plans 'Viesnīcas biznesa plāns', 13.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ziņas par uzņēmumu    3
  Risks un problēmas    5
  Finansu informācija    6
  Secinājumi    12
Extract

ZIŅAS PAR UZŅĒMUMU
Mērķis:
Par savu biznesa plānu virzienu esmu izvēlējies dibināt uzņēmumu ar mērķi nodarboties ar viesnīcas
un kafejnīcas darbību Latvijas Republikas teritorijā un aiz tās robežām nolūkā saņemt peļņu sabiedrības dalībnieku interesēs, sniedzot uzņēmuma klientu vēlmēm atbilstošus pakalpojumus. Veiksmīgas uzņēmuma darbības pamats un, sekojoši, sabiedrības dalībnieku augstu ienākumu pamats ir augstražīgs sabiedrības darbinieku darbs.
Pamatmērķis katram biznesam un uzņēmuma izveidošanai – ir novest uzņēmumu līdz veiksmes
virsotnei.
Pakalpojumi:
Viesnīcā ir 30 vietas, no tiem:
• 5 vienvietīgie numuri;
• 8 divvietīgie numuri;
• 1 četrvietīgais numurs;
• 1 piecvietīgais numurs.
• 1.banketu zāle, sauna un baseins.
Kafejnīcā ir paredzēti 10 galdiņi. Kā arī visu nepieciešamo mēbeļu inventāru istabu un virtuvju izvietošanai. Kafejnīcas pakalpojumi veidosies gan no viesnīcas viesu, gan no apmeklētāju „no ielas”
ēdināšanas pakalpojumiem.

Author's comment
Atlants