Evaluation:
Published: 08.07.2019.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 7 units
References: Not used
Time period viewed: 2016 - 2020 years
  • Research Papers 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 1.
  • Research Papers 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 2.
  • Research Papers 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 3.
  • Research Papers 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 4.
  • Research Papers 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 5.
  • Research Papers 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 6.
  • Research Papers 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 7.
  • Research Papers 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 8.
  • Research Papers 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 9.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    3
1.  PEST    4
1.1.  PEST ANALĪZE    4
2.  MĒRĶAUDITOREJA    5
2.1.  Mērķa tirgus    5
2.2.  Mārketinga mērķis    5
3.  DARBĪBAS PLĀNS    6
3.1.  Nepieciešamie resursi un izmaksas    6
  SECINĀJUMI    7
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA UN AVOTI    8
Extract

SECINĀJUMI
1) Mūsdienās strauji pieaug ēdināšanas uzņēmumu skaits.
2) Ir ļoti daudzi svarīgi faktori, pēc kuriem jāvadās, lai varētu veiksmīgi atvērt uzņēmumu un gūt peļņu.
3) PEST analīze var kontrolēt dažādus uzņēmējdarbības faktorus.
4) Ir svarīgi noteikt mērķauditoreju.
5) Apzinoties, kas produktu vai pakalpojumu pirks, var izvēlēties pareizo veidu, kā veidot pareizu mārketinga komunikāciju.
6) Mūsdienās mājaslapa ir ļoti nozīmīgs pārdošanas rīks.
7) Kopējās izmaksas, lai realizētu šo mārketinga plānu nav ļoti lielas.

Author's comment
Atlants