Author:
Evaluation:
Published: 12.01.2007.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 6 units
References: Not used
  • Summaries, Notes 'Vīni', 1.
  • Summaries, Notes 'Vīni', 2.
  • Summaries, Notes 'Vīni', 3.
  • Summaries, Notes 'Vīni', 4.
  • Summaries, Notes 'Vīni', 5.
  • Summaries, Notes 'Vīni', 6.
  • Summaries, Notes 'Vīni', 7.
  • Summaries, Notes 'Vīni', 8.
  • Summaries, Notes 'Vīni', 9.
  • Summaries, Notes 'Vīni', 10.
  • Summaries, Notes 'Vīni', 11.
  • Summaries, Notes 'Vīni', 12.
  • Summaries, Notes 'Vīni', 13.
  • Summaries, Notes 'Vīni', 14.
  • Summaries, Notes 'Vīni', 15.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    4
1.  Labākās vīnu ražotājvalstis pasaulē    4
1.1.  Neliels apraksts par vīniem un to rašanos    4
1.2.  Baltvīna piedāvājuma prezentācija    5
2.  Itāļu vīni    6
2.1.  Itālijas salas Sardīnijas vīni    6
3.  Grieķu dzērieni(vīni)    7
4.  Francijas vīni    7
4.1.  Franču šampanieši(dzirkstošie vīni)    7
4.2.  Dzirkstošie vīni    8
4.3.  Portvīni    11
  Pielikumi    13
  Secinājumi un priekšlikumi    14
  Izmantotās literatūras avoti    15
Extract

Mūsu mērķis bija iepzīties ar vairākām vīnu šķirnēm, kā arī dažas no tām nodegustēt, lai secinātu, kura no vīnu šķirnēm būtu tās labākās un garšīgākās, kas ļautu mums pie pusdienu galda vai arī pie vakariņu galda mierīgi un nesteidzoties izbaudīt patiesā vīna garšu un kvalitāti.
Veikalu plauktos ir ļoti daudz un dažādu vīnu šķirņu un gandrīz no visām Eirpas valstīm. Tas liecināja tikai to, ka tomēr mē neesam tik zinoši, lai nodegustētu pašus labākos vīndarītāju vīnus un pateiktu, lūk šis vīns ir tas labākais un to der nogaršot arī citiem. …

Author's comment
Atlants