Evaluation:
Published: 26.02.2020.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
  • Summaries, Notes 'Trīs vienāda tipa ēdināšanas uzņēmumi salīdzināti pēc dotajiem kritērijiem', 1.
  • Summaries, Notes 'Trīs vienāda tipa ēdināšanas uzņēmumi salīdzināti pēc dotajiem kritērijiem', 2.
Extract

Uzņēmumi (Top labākie jaunākie restorāni)
Atrašanās vieta
(pozitīvie un negatīvie apstākļi)
Izskats
(ārējie un iekšējie apstākļi)
Sortiments vai piedāvātie pakalpojumi
(kopīgais un atšķirīgais)
Apkalpošana
(attieksme pret klientiem, serviss, papildu pakalpojumi)
Cenas
(cenu līmenis, atlaides, salīdzinošs cenu apraksts) Klientu piesaistīšanas metode
(noieta veicināšanas pasākumi, reklāma)

Author's comment
Editor's remarks
Atlants