Author:
Evaluation:
Published: 05.03.2012.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 3 units
References: Not used
  • Samples 'Operāciju pētīšana. Pārtikas grozs', 1.
  • Samples 'Operāciju pētīšana. Pārtikas grozs', 2.
  • Samples 'Operāciju pētīšana. Pārtikas grozs', 3.
  • Samples 'Operāciju pētīšana. Pārtikas grozs', 4.
  • Samples 'Operāciju pētīšana. Pārtikas grozs', 5.
  • Samples 'Operāciju pētīšana. Pārtikas grozs', 6.
  • Samples 'Operāciju pētīšana. Pārtikas grozs', 7.
  • Samples 'Operāciju pētīšana. Pārtikas grozs', 8.
  • Samples 'Operāciju pētīšana. Pārtikas grozs', 9.
  • Samples 'Operāciju pētīšana. Pārtikas grozs', 10.
  • Samples 'Operāciju pētīšana. Pārtikas grozs', 11.
  • Samples 'Operāciju pētīšana. Pārtikas grozs', 12.
  • Samples 'Operāciju pētīšana. Pārtikas grozs', 13.
  • Samples 'Operāciju pētīšana. Pārtikas grozs', 14.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Anotācija    3
  Uzdevuma nostādne    4
  Izmantojamo produktu tabula    5
  Uzdevuma matemātiskais modelis    7
  Ar programmu SOLVER iegūtais modelis    9
  Secinājumi    12
  Izmatotā literatūra    14
Extract

Kursa darbā ir nepieciešams izveidot cilvēka ēdienkarti, kas saturētu visas cilvēkam nepieciešamās uzturvielas vajadzīgajā daudzumā, kā arī jāņem vērā patērētāja vēlmes, ēdienkartē ieraudzīt sev tīkamos produktus.
Tā, kā cilvēka lielākie ikmēneša izdevumi ir pārtikas iegādē, tad minimizējot šos izdevumus ir iespēja vairāk ietaupīt naudu. Tāpēc viens no galvenajiem šī darba uzdevumiem ir izveidot ēdienkarti ar visām nepieciešamajām barības vielām, par vismazākajām izmaksām, ar veselīgiem produktiem un saturētu tādus produktus, kas cilvēkam iet pie sirds.…

Author's comment
Atlants