Author:
Evaluation:
Published: 29.01.2010.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Used
  • Research Papers 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas prasības un funkcijas ēdināšanas uzņēmumos', 1.
  • Research Papers 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas prasības un funkcijas ēdināšanas uzņēmumos', 2.
  • Research Papers 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas prasības un funkcijas ēdināšanas uzņēmumos', 3.
  • Research Papers 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas prasības un funkcijas ēdināšanas uzņēmumos', 4.
  • Research Papers 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas prasības un funkcijas ēdināšanas uzņēmumos', 5.
  • Research Papers 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas prasības un funkcijas ēdināšanas uzņēmumos', 6.
  • Research Papers 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas prasības un funkcijas ēdināšanas uzņēmumos', 7.
  • Research Papers 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas prasības un funkcijas ēdināšanas uzņēmumos', 8.
  • Research Papers 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas prasības un funkcijas ēdināšanas uzņēmumos', 9.
  • Research Papers 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas prasības un funkcijas ēdināšanas uzņēmumos', 10.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    2
  Tehnoloģiskās iekārtas ēdināšanas uzņēmumos un to funkcijas    3
  Ēdināšanas uzņēmumu iekārtu atbilstība un tehniskā dokumentācija    5
  Secinājumi    9
Extract

Mērķa sasniegšanai tiek izvirzīti šādi uzdevumi:
1.Izpētīt, kuri MK noteikumi, likumi un regulas ir saistībā ar tehnoloģisko iekārtu uzstādīšanas prasībās
2.Analizēt galvenās prasības materiāliem, kas nonāk tiešā saskarē ar pārtiku
3.Apkopot datus un uzrakstīt galvenās regulas, MK noteikumus un likumus
Tehnoloģiskās iekārtas ēdināšanas uzņēmumos un to funkcijas
Jebkurā ēdināšanas uzņēmumā ir nepieciešamas tehnoloģiskās iekārtas, lai veiksmīgi noritētu tā darbība. Iekārta – tā ir dažādu mehānismu kopums, kuri veic noteiktas funkcijas pārveidojot vienu enerģijas veidu citā. Atkarībā no konkrētās nozīmes iekārtas spēj veikt darbu izmainot pārtikas produktu formu, izmērus, īpašības un stāvokli. Pārtikas produkti tiek pakļauti dažādai tehnoloģiskai apstrādei: tīrīšanai, smalcināšanai, saputošanai, maisīšanai, formēšanai, tehniskai apstrādei, u.c.…

Author's comment
Atlants