Evaluation:
Published: 06.06.2012.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 11 units
References: Used
  • Research Papers 'Metāla priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 1.
  • Research Papers 'Metāla priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 2.
  • Research Papers 'Metāla priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 3.
  • Research Papers 'Metāla priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 4.
  • Research Papers 'Metāla priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 5.
  • Research Papers 'Metāla priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 6.
  • Research Papers 'Metāla priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 7.
  • Research Papers 'Metāla priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 8.
  • Research Papers 'Metāla priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 9.
  • Research Papers 'Metāla priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 10.
  • Research Papers 'Metāla priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 11.
  • Research Papers 'Metāla priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 12.
  • Research Papers 'Metāla priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 13.
  • Research Papers 'Metāla priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 14.
  • Research Papers 'Metāla priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 15.
  • Research Papers 'Metāla priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 16.
  • Research Papers 'Metāla priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 17.
  • Research Papers 'Metāla priekšmetu izmantošana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 18.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    3
1.  METĀLI    4
  METĀLA SAKAUSĒJUMI    4
  METĀLU IEDALĪJUMS    4
2.  ALUMĪNIJS UN TĀ KOPŠANA    5
3.  DZELZS, TĀ SAVIENOJUMI UN KOPŠANA    6
4.  ALVA, BRONZA UN TO KOPŠANA    9
5.  VARŠ, MISIŅŠ UN TO KOPŠANA    10
6.  SUDRABS UN TĀ KOPŠANA    13
  IETEIKUMI METĀLU TRAUKU IKDIENAS KOPŠANĀ    15
  SECINĀJUMI    16
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    17
Extract

Jebkura uzņēmuma galvenais mērķis ir apmierināt cilvēka vēlmes un prasības, piegādājot kvalitatīvu produktu un nodrošināt augstu servisa apkalpošanas līmeni. Lai šis servisa līmenis būtu augsts, visam, kas atrodas uzņēmumā ir jāatbilst standarta prasībām. Arī ēdināšanas uzņēmumu neredzamākajām telpām – virtuvei, noliktavai un vietām, kuras paredzētas tikai uzņēmuma darbiniekiem, ir jābūt ideālā kārtībā. Tai skaitā visiem katliem, pannām un arī galda piederumiem.
Aizvien vairāk sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu virtuvēs tiek uzstādītas dažādas metāla sadzīves tehnikas ierīces, interjera objekti un dizaina elementi. Katra šī virsma pieprasa sava veida īpašo kopšanas veidu. Lai šīs virsmas un virtuves piederumi kalpoti ilgi un nenolietotos, ir jāzina, no kāda materiāla ir ražota konkrētā lieta un kāda veida tīrīšanas metode tai ir piemērotākā.…

Author's comment
Atlants