Author:
Evaluation:
Published: 18.02.2005.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 1.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 2.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 3.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 4.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 5.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 6.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 7.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 8.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 9.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 10.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 11.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 12.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 13.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 14.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 15.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 16.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 17.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 18.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 19.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 20.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 21.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 22.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 23.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 24.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 25.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 26.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 27.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 28.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 29.
  • Presentations 'Higiēnas prasības pārtikas apritē lauku tūrismam', 30.
Extract

Pārtikas aprites valsts uzraudzību un kontroli veic Zemkopības ministrijas pārraudzībā esoša valsts pārvaldes iestāde

— Pārtikas un veterinārais dienests.
Pārtikas apritē

uzraudzīt un kontrolēt visos pārtikas aprites posmos pārtikas produktu (izņemot nefasētu dzeramo ūdeni, ko iedzīvotājiem piegādā pa ūdensapgādes sistēmām) atbilstību normatīvajos aktos noteiktajām prasībām

atzīt un reģistrēt pārtikas uzņēmumu darbību, kā arī anulēt to atzīšanu un reģistrāciju, normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā

visos pārtikas aprites posmos uzraudzīt un kontrolēt pārtikas uzņēmumu darbību un pārtikas aprites procesu atbilstību normatīvajos aktos noteiktajām prasībām

visos pārtikas aprites posmos veikt riska faktoru izpēti un analīzi.pārtikas uzņēmumu telpas, teritorija, pārtikas apritē iesaistīto transportlīdzekļu, mašīnu un iekārtu stāvoklis un to izmantošana

izejmateriāli, sastāvdaļas, tehnoloģiskie palīglīdzekļi, dzeramais ūdens un citi produkti, kurus izmanto pārtikas produktu sagatavošanā un ražošanā; pusfabrikāti un gatavie produkti, kā arī materiāli un priekšmeti, kas nonāk saskarē ar pārtiku

pārtikas produktu apstrādes metodes

tīrīšanas un dezinfekcijas līdzekļi un procesi

pārtikas uzņēmumu pārtikas nekaitīguma un kvalitātes nodrošināšanas sistēmas

pārtikas produktu marķēšana un ar marķējumu saistītā reklamēšana.…

Author's comment
Atlants