Evaluation:
Published: 30.10.2006.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 1 units
References: Not used
  • Research Papers 'Ēdienu pasniegšanas noteikumi. Jūras veltes', 1.
  • Research Papers 'Ēdienu pasniegšanas noteikumi. Jūras veltes', 2.
  • Research Papers 'Ēdienu pasniegšanas noteikumi. Jūras veltes', 3.
  • Research Papers 'Ēdienu pasniegšanas noteikumi. Jūras veltes', 4.
  • Research Papers 'Ēdienu pasniegšanas noteikumi. Jūras veltes', 5.
  • Research Papers 'Ēdienu pasniegšanas noteikumi. Jūras veltes', 6.
  • Research Papers 'Ēdienu pasniegšanas noteikumi. Jūras veltes', 7.
Extract

GLIEMEŽI galdā tiek likti ceptā veidā vai nu savās čaulās, vai mazās tasītēs. Pirmajā gadījumā ir nepieciešamas gliemežu standziņas un dakšiņa, otrā gadījumā – tikai dakšiņa. Standziņu lietošana nav pārāk sarežģīta: tās tur kreisajā rokā, stingri saņemot gliemeža čaulu, ar dakšiņu tiek izvilkts tās saturs un ielikts mutē. Maltīte jāuzsāk uzmanīgi, jo bieži vien gliemeži galdā tiek pasniegti ļoti karsti. Mērce, kas ir čaulā vai tasītē, izbaudāma, apmērcējot tajā maizi.…

Author's comment
Atlants