Author:
Evaluation:
Published: 03.04.2018.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 1 units
References: Not used
  • Presentations 'Jūras svētki', 1.
  • Presentations 'Jūras svētki', 2.
  • Presentations 'Jūras svētki', 3.
  • Presentations 'Jūras svētki', 4.
  • Presentations 'Jūras svētki', 5.
  • Presentations 'Jūras svētki', 6.
  • Presentations 'Jūras svētki', 7.
  • Presentations 'Jūras svētki', 8.
  • Presentations 'Jūras svētki', 9.
  • Presentations 'Jūras svētki', 10.
  • Presentations 'Jūras svētki', 11.
  • Presentations 'Jūras svētki', 12.
  • Presentations 'Jūras svētki', 13.
  • Presentations 'Jūras svētki', 14.
  • Presentations 'Jūras svētki', 15.
  • Presentations 'Jūras svētki', 16.
  • Presentations 'Jūras svētki', 17.
  • Presentations 'Jūras svētki', 18.
  • Presentations 'Jūras svētki', 19.
  • Presentations 'Jūras svētki', 20.
  • Presentations 'Jūras svētki', 21.
  • Presentations 'Jūras svētki', 22.
  • Presentations 'Jūras svētki', 23.
  • Presentations 'Jūras svētki', 24.
  • Presentations 'Jūras svētki', 25.
  • Presentations 'Jūras svētki', 26.
  • Presentations 'Jūras svētki', 27.
  • Presentations 'Jūras svētki', 28.
  • Presentations 'Jūras svētki', 29.
  • Presentations 'Jūras svētki', 30.
  • Presentations 'Jūras svētki', 31.
  • Presentations 'Jūras svētki', 32.
  • Presentations 'Jūras svētki', 33.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Ievads   
2.  Galdi un krēsli   
3.  Galdu un krēslu izvietojums   
4.  Galdauts, salvetes un to locījums   
5.  Galda noformējums   
6.  Galda trauki un glāzes   
7.  Galda piederumi   
8.  Banketa ēdienkarte   
9.  Tehnoloģiskās un kalkulācijas kartes   
10.  Secinājumi   
Extract

Secinājumi
Pateicoties šim darbam es uzzināju vairāk par Jūras svētkiem, jeb Zvejniek svētkiem. Vairāk iepazinos tieši ar zivju ēdienu pagatavošanu. Man patika veidot šo darbu.

Author's comment
Atlants