Author:
Evaluation:
Published: 08.12.2009.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 1.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 2.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 3.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 4.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 5.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 6.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 7.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 8.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 9.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 10.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 11.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 12.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 13.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 14.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 15.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 16.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 17.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 18.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 19.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 20.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 21.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 22.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 23.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 24.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 25.
  • Practice Reports 'Restorāns "Le Clos Saint Front"', 26.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Mērķi un uzdevumi    4
  Restorāna „Le Clos Saint Front” raksturojums    6
  Darbinieku pienākumu raksturojums    7
  Restorāna vieta tirgū, pakalpojumu raksturojums    8
  Ēdienkartes un servisa raksturojums    9
  Produktu piegāde un uzglabāšana    10
  Secinājumi un priekšlikumi    11
  Pielikums    12
Extract

Uzdevumi:
Virtuvē veicot tādus darbus kā – virtuves palīgdarbi (telpu kopšana, trauku mazgāšana, inventāra kop­ša­na un mazgāšana), sakņu cehā (dārzeņu un sakņu pirmapstrāde un pusfabrikātu saga­ta­vošana no tiem), gaļas un zivju cehā (gaļas un zivju pirmapstrāde un pusfabrikātu saga­tavošana no tiem), karstajā cehā virtuvē (zupu, gaļas, zivju, sakņu un dārzeņu ēdienu ga­tavo­šana, karsto uzkodu un saldo ēdienu gatavošana, mērču un da­žādu piedevu gatavošana, dažādu piedevu, “nacionālo” un “firmas” ēdie­nu gatavošana, banketa ēdienu gatavošana), aukstajā cehā (dažāda veida auksto ēdienu un uzkodu gatavošana, to noformēšanas īpatnības). Jāapgūst praktiskās darba iemaņas.
Restorāna zālē, bārā-iepazīties ar darba organizāciju, nepieciešamajiem traukiem, glā­zēm, galda piederumiem, galda pārklā­jiem, salvetēm un citu nepiecie­šamo inventāru, tā saņemšanas un uzskaites kārtību, sagatavot darba vietu un zāli viesu uzņemšanai, praktiski apkalpot viesus, pielietojot visas iespējamās apkalpošanas formas. Jāpiedalās vismaz divu banketu sagatavošanā un apkalpošanā.
Produktu sagādē- iepazīties ar produktu un izejvielu sagādes veidiem uzņēmumā (līgu­ma slēgšana, individuālie piegādātāji, pieprasījumu sastādīšanas kār­tība), iepazīties ar norēķināšanās kārtību ar piegādātājiem u.c. formas.…

Author's comment
Atlants