Evaluation:
Published: 24.05.2022.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
  • Summaries, Notes 'Šokolādes statistiskā analīze', 1.
  • Summaries, Notes 'Šokolādes statistiskā analīze', 2.
  • Summaries, Notes 'Šokolādes statistiskā analīze', 3.
  • Summaries, Notes 'Šokolādes statistiskā analīze', 4.
  • Summaries, Notes 'Šokolādes statistiskā analīze', 5.
Extract

No šīs diagrammas mēs varam redzēt, ka 70% šokolādei ir visaugstākais reitings, ta ir mūsu labākā izvēle. Turklāt jebkura šokolāde ar 63% - 75% procentiem kakao izskatās diezgan labi!

Secinājumi
• Visaugstākais reitings bija šokolādei ar 63% - 75% procentu kakao saturu, bet, protams, var arī ietekmēt cukura daudzums un citi pievienoti produkti.
• Es ieteiktu par kakao pupiņas piegādātāju ņemt Venecuēlu, Gvatemalu, Peru, Dominikanas Republicu, jo no tām ražo augstas kvalitātes šokolādi.

Author's comment
Atlants