Evaluation:
Published: 09.06.2011.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
  • Summaries, Notes 'Ēdienkartes analīze', 1.
  • Summaries, Notes 'Ēdienkartes analīze', 2.
  • Summaries, Notes 'Ēdienkartes analīze', 3.
  • Summaries, Notes 'Ēdienkartes analīze', 4.
Extract

Secinājumi:
Apskatot situāciju pēc mērenības principa secinu, ka es savam organismam es dodu gandrīz trešdaļu mazāk nekā vajadzētu. Pieprasītais daudzums ir vajadzīgs normālai organisma darbībai, taču šo lielo trūkumu es nejūtu, bet, ja es ēstu pareizi, noteikti justu uzlabojumu. Kaloriju ziņā man pietrūks aptuveni vienas ēdienreizes, tā arī ir, normālas ēdienreizes man šajā konkrētajā dienā ir tikai divas un ļoti lielu daļu kaloriju uzņēmu ar kolu.…

Author's comment
Atlants