Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ

Great deal: today with a discount!

Regular price:
2,49
You save:
0,30 (12%)
Discounted price*:
2,19
Purchase
Add to Wish List
ID number:697610
Evaluation:
Published: 07.01.2014.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 4 units
References: Used
Extract

1.7.3 „Straupes” dzeramais jogurts bez piedevām
Piena produkts, ražots no piena, ieraudzējot to ar pienskābo baktēriju ieraugu. Īsts jogurts bez konservantiem un garšas piedevām. Jogurtu izmanto gatavojot salātus, kokteiļus, kā arī, pievienojot dažādas piedevas – augļus, ogas, dārzeņus, rīvētu šokolādi, dažādām kultūraugu pārslām utml.( skat. 5.att.)

Secinājumi
Darba izpildes gaitā tika apkopota informācija par jogurta ražošanas tehnoloģisko procesu. Apkopjot informāciju par jogurta ražošanas tehnoloģisko līniju ražojot ar rezervuāra metodi un termostata metodi. No apkopotās informācijas var izsecināt, ka rezervuāra metode no termostata metodes atšķiras ar to, ka ražojot ar termostata metodi vispirms, tiek pievienotas aromātvielas, un tikai pēc tam notiek raudzēšanas process.

Author's comment
Load more similar papers

Send to email

Your name:

Enter an email address where the link will be sent:

Hi!
{Your name} suggests you to check out this Atlants.lv paper on „Jogurts”.

Link to paper:
https://eng.atlants.lv/w/697610

Send

Email has been sent

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register