Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
6,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:112419
 
Evaluation:
Published: 07.01.2014.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

PĒDĒJAIS PIECINIEKS
46. Esiet runīgs
Lai arī apdomība ir lieliska īpašība, motivācijai vairāk der neapdomība un labāk būt pārāk runīgam nekā pārāk klusam. Jo vairāk jūs kādam uzticaties, jo neapdomīgāks varat būt.
46.solis Noskaidrojiet, ko jūsu komandas dalībnieki vēlas uzzināt, un tad par to viņiem pastāstiet, pat ja tas nozīmē nedaudz izpļāpāties.
47. Izskatieties laimīgs
Centieties atrast to, kas liek jums būt laimīgam darbā, un izskatieties laimīgs. Būt laimīgam – tā ir izvēle! Ja ir cerība, tad vienmēr ir arī laime. Šis princips ir spēkā līdz pat nāves brīdim.
47.solis Uzņemieties laimas auditu. Vienkārši palūdziet darbiniekiem godīgi atbildēt uz jautājumu: "Vai jūs darbā jūtaties laimīgs?". Ir svarīgi, lai jūs vērstos pret lietām, kas padara viņus nelaimīgus.
48. Laiku pa laikam esiet nelaimīgs
Apskatieties sev apkārt un laiku pa laikam atļaujieties būt nelaimīgs. Nelaime var būt apbrīnojami motivējoša. Vienmēr laimīgs cilvēks var nonākt līdz nevajadzīgai iedomībai, tāpēc laiku pa laikam vajag kļūt nelaimīgam un arī to izmantot kā motivāciju.
48.solis Uzņemieties nelaimes auditu. Vienkārši palūdziet darbiniekiem godīgi atbildēt uz jautājumu: "Vai jūs darbā jūtaties nelaimīgs?". Ir svarīgi, lai jūs vērstos pret liet;am, kas padara viņus nelaimīgus.
49. Stimulējiet komandu ar jaunu motīvu
Stimulējiet savas komandas motivāciju ar kādu nelielu eksperimentu. Motivācija jāstimulē ar eksperimentālām idejām.
49.solis Lai motivētu savu komandu, eksperimentējiet tikai ar vienu jaunu ideju. Tā varētu būt pat "nelamāšanās" diena, kad sodu saņem cilvēki, kas nepakļaujas noteikumiem, bet atlīdzību tie, kas pakļāvušies noteikumiem.
50. Atkāpieties, atbrīvojaties, pārdomājiet, no jauna izskatiet iespējas un tad – uz priekšu!
Izbrīvējiet sev laiku, lai atkāptos, atbrīvotos un padomātu par savas komandas motivāciju un to, ko esat sasnieguši un kāds būs nākamais uzdevums. Lai atgūtu spēkus, jums nepieciešams ik pa laikam atjaunot prāta, kā arī emocionālo un garīgo enerģiju.
50.solis Pārtrauciet visus darbus un izejiet pastaigāties. Darbiniekiem vienkārši pasakiet, ka ejat ieelpot nedaudz svaiga gaisa. Iedrošiniet savus darbiniekus darīt to pašu. Reizi trijos mēnešos organizējiet savai komandai izbraukumu uz vairākām dienām, lai izvērtētu kompānijas un jūsu komandas attīstības procesu pagātnē, tagadnē un nākotnē.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,98 €
Work pack Nr. 1336400
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register