Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:291843
 
Evaluation:
Published: 11.04.2011.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Extract

Pielietojot LETA sniegto mēneša monitoringu, ko saņemam elektroniski, saņemam mēneša publicitātes analīzi un apskatus. Nozare.lv abonējam mūs interesējošo nozaru ziņu lenti.
Monitorings dod iespēju koncentrētā veidā iepazīties ar Latvijas medijos publicēto informāciju gan par „Rimi Latvia” uzņēmumu, gan konkurentiem, gan nozari kopumā. LETA sniegtie pakalpojumi vislielāko atvieglojumu ikdienas darbā sniedz, protams, „Rimi Latvia” mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļai. Ja agrāk nodaļa nereti tērēja laiku tam, lai pēc kolēģu pieprasījuma sameklētu un kopētu kādas publikācijas vai pasūtītu sižetu ierakstus, tad tagad kolēģu rīcībā ir elektroniskais LETA mediju monitorings ar saiti uz viņus interesējošo publikāciju vai sižetu. Ar šo sistēmu tiek ietaupīti kā laika, tā finanšu resursi. Mēneša publicitātes analīze dod „Rimi Latvia” iespēju vērtēt un analizēt uzņēmuma atspoguļojumu medijos un novērtēt, kā medijos tas izskatās uz konkurentu fona un nozarē kopumā.
Izvērtējot uzņēmuma SIA „Rimi Latvia” sadarbību ar masu medijiem, var spriest, ka uzņēmums aktīvi izmanto sniegtās iespējas, publicējot sevi dažādos medijos- gan presē, gan radio, gan TV. Bet nestāvot uz vietas, arī „Rimi Latvia” iet līdz ar tehnoloģiju attīstību un vairāk sāk atbalstīt interneta iespējas un sociālo saitu pielietošanu. Kopumā vērtējot „Rimi Latvia” medijos netiek negatīvi atspoguļots, kas liecina par pozitīvi izteiktām attiecībām ar Latvijas pārstāvētajiem medijiem. Attiecības tiek uzturētas un veidotas pamatā uzturot savstarpēju cieņu un uzticēšanos, lai gan katrai no iesaistītām pusēm vēlamais komunikāciju mērķis ir atšķirīgs.6

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −5,48 €
Work pack Nr. 1241096
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register