Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:346613
 
Author:
Evaluation:
Published: 29.12.2015.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 3 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Sensorās novērtēšanas vieta un vērtētāji    4
2.  Paraugu sagatavošana    6
3.  Vērtēšanas norise    9
4.  Vērtēšanas datu analīze    10
  Secinājumi    12
  Izmantotā literatūra    13
  Pielikums    14
Extract

SECINĀJUMI
1. Emocionālajā metodē tika noteikts, ka paraugs B vērtētājiem patika vismazāk, bet paraugs A un C vērtētājiem patika vienlīdz stipri.
2. Raksturojošajā metodē tika noteikts, ka sūkalu dzērienu krāsā ir būtiskas atšķirības starp paraugu C un B. Paraugs C ir brūnākas krāsas nekā paraugs B. Bet nav būtisku atšķirību starp paraugu A un B, kā arī starp paraugu A un C.
3. Pēc Tjūkija testa sūkalu paraugiem Garšai + Smaržai nav būtisku atšķirību. Visiem paraugiem ir vienlīdz izteikta Garša + Smarža.
4. Sūkalu dzērienu paraugs B ir ar visbiezāko konsistenci salīdzinot ar paraugu A un C. Starp paraugu A un C nebija būtisku atšķirību.
5. Sūkalu dzērienu skābums ir būtiski atšķirīgs paraugam B, tas atšķiras no parauga C un A. Paraugs B ir skābāks par paraugu A un C. Bet A un C paraugi savā starpā nav būtiski atšķirīgi.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −8,20 €
Work pack Nr. 1351219
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register