Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:436807
 
Author:
Evaluation:
Published: 17.01.2014.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Personīgā pieredze
Mums ir bijuši daudz un dažādi saliedēšanas pasākumi. Ņemsim par piemēru vienu, kad mums ir laukumā jāpārvieto lielie vārti, treneris pasaka: „ātrāk sakārtosim laukumu, ātrāk varēsim spēlēt!” vias meitenes kopīgi pārvieto vārtus. Asprātīgi bet lietderīgi.
Mums vienmēr pirms nozīmīgām sacensībām ir treniņnometnes, kas vienmēr iekļauj saliedēšanas pasākumus. Parasti tas ir baseins, ar polo vai ūdens volejbola spēli, sauna, pirts, bankets.
Kad esam nonākuši sacensībās, saliedējošie pasākumi ir komandas sapulces bez trenera, kad izrunājam, ko vēlamies, izdomājam saukli, uzmundrinām viens otru. Mums ir bijušas viktorīnas. Parasti tie ir jautri un emociju pilni pasākumi, kas labvēlīgi iedarbojas uz komandu. Zināms, ka uz pozitīva fona rodas draudzība. Ja visiem būs jautri, un visi jutīsies labi neviens negribēs un netaisīsies šo atmosfēru izjaukt.
Ir svarīgi apzināties savu lomu komandā, bet neļaut tai traucēt komandas attīstībai vai veidot konfliktus, ir jāatrod līdzsvars. Futbolā, var būt viens vai divi vai pat trīs izcili un meistarīgi spēlētāji, bet tie nekad nevarēs uzveikt patiesi vienotu komandu. Ja zaudējam vārtus, mēs nevaram vainot aizsargu, kas kļūdījās, vai vārtsargu, kurš nenosargāja, pie tā vainojama visa komanda, gan uzbrucējs, kurš nenovirzīja pretinieku, gan pussargs kurš ļāva pretiniekam iekļūt zonā.
Tāpat ir arī ar uzvaru. Neuzvarēja spēlētājs, to paveica komanda. Un nevis grupa, klubs vai izlase, kurā savāktas Latvijas labākās spēlētājas, bet gan KOMANDA!

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register