Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:476829
 
Author:
Evaluation:
Published: 04.08.2015.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 5 units
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  „SAKRET” vēsture    4
  „SAKRET” Latvijā    5
  Darba nodrošināšana    6
  Ražošana    7
  Siltināšanas sitēmas    8
  Tirgus analīze    19
  Secinājumi    23
  Izmantotā literatūra    24
Extract

Secinājumi
Ekskursijas laikā un referāta pildīšanas laikā iepazinos ar rūpnīcu “SAKRET”, tās lielo sortimentu klāstu un ražošanas procesu.
Sauso maisījumu rūpnīca ir ar lielu vēsturi, kura piedzīvojusi arī sliktus laikus, tai ir ļoti liela pieredze. Tādēļ arī šobrīd ražotne ir ļoti labā pozīcijā – iekarojusi ne tikai Latvijas tirgu, bet arī ārpus. Pieredze un ilgais laiks attīstīties ir devis “SAKRET” panākt materiālu augsto kvalitāti, kuri ir sertificēti un atzīti) un lielo piedāvājumu klāstu, kas dod iespēju neuztraukties kā un ar ko apvienos produktu, jo ir padomājuši par to un materiāli ir saistīti un viens otru uzlabo. Produktu sistēmas komponentes tiek izstrādātas, lai nodrošinātu vislabāko materiālu mijiedarbību Sistēmu produktu fizikālās īpašības tiek testētas neatkarīgās laboratorijās gan katram produktam atsevišķi, gan arī speciāli izveidotai sistēmas konstrukcijai kopumā. Kā arī parūpējušies par tehnoloģijām ar kurām paātrināt būvniecības procesu.
“SAKRET” ir vadošais un modernākais būvmaisījumu ražotājs un piegādātājs Baltijas jūras valstu reģionā, kas sniedz visplašāko celtniecības materiālu klāstu, nodrošinot precīzu piegādi, izpildi un patstāvīgu kvalitāti. Uzņēmums, manuprāt, ir panācis ļoti daudz un labu rezultātu ar rūpnīcu, kura dod pilnu produktu paleti objektu iekšējai un ārējai apdarei, to paplašinot un nodrošinot ar nemainīgu kvalitāti.
Veicot tirgus analīzi, var redzēt “SAKRET” līme vatei un putupolistirolam ir visdārgākā, salīdzinot ar pārējo firmu ražojumiem- gandrīz par eiro dārgāka, bet toties kvalitatīvākā. Kā ari patēriņš uz 1 m2 “SAKRET” līmei ir vismazākais – 4kg uz m2. Būvniecībā labāk ir izmantot kvalitatīvu materiālu, kas dod rezultātu ilgtermiņā, nēkā kādu lētāku materiālu, kas iespējams pēc pāris gadiem zaudēs savu kvalitāti un būs jāveic remontdarbi. 

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register