Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:579471
 
Evaluation:
Published: 18.04.2011.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 7 units
References: Not used
Extract

ES ir piespiedusi atcelt nāvessodu, radīt siltumnīcas apstākļus cietumos, tādejādi krietni apgrūtinot cīņu ar noziedzību, jo noziedznieki vairs nebaidās no tā, ka viņus par izdarītajiem noziegumiem noķers un sodīs. Taisni otrādi – viens otrs pat gatavs speciāli izdarīt smagu noziegumu, lai uz ilgu laiku vai pat uz mūžu nokļūtu valsts maizē. Pēdējais skaitlis, kas tika izskanēts ir tas, ka uz vienu cietumnieku uz vienu dienu tiek patērēts 10 Ls un salīdzinājumam varu pateikt ka vienam bērnam māmiņnauda ir 8 Ls mēnesī!
Noteikti kā viens no mīnusiem ir arī suverenitātes un identitātes zaudēšana, jo iestājoties ES, tu palieci atkarīgs no ES, valsts kā tāda nevar pieņemt kādu likumu neskatoties uz to, vai tas līgums ir atbalstīts no Eiropas Parlamenta puses. Kā piemēru mēs varam pieminēt to, ka mēs paši nevaram noteikt ko aizliegsim ievest savā valstī, lai vairāk atbalstītu savu ražotāju, jo tādi aizliegumi ir noteikti ar Eiropas komisiju (EK) un ir noteikti visām ES dalībvalstīm.
Apkopojot visu augstākminēto, varam spriest ka ES ir arī negatīvās puses. Taču viss tas var tikt atrisināts, tas ir tika laika jautājums un protams ka arī pašu ES dalībvalstu ieinteresētība tāda veida problēmu risināšanā. Runājot par inflāciju un ekonomiskā stāvokļa kā tādas pasliktināšanās, tas notiek neatkarīgi no tā, vai paralēli valsts ir pievienojusies ES.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register