Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:593868
 
Author:
Evaluation:
Published: 17.11.2016.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
2011 - 2015 years
Extract

Latvijas Bankas personālu krīzēm apmāca divos veidos – notiek regulāras apmācības, kurās ietilpst krīzes situācijas simulēšana, kā arī “ikdienas darbs, izvērtējot pašu pieredzi un citu institūciju piedzīvotās problēmsituācijas. Latvijas Bankas darbinieki arī aktīvi apmeklē pasākumus, kuros notiek pieredzes apmaiņa par darbībām krīzes situācijā,” tomēr par konkrētu apmācību biežumu V.V.Vagulis nestāsta.
Latvijas Bankas krīzes komandā ietilpst plašs centrālās bankas darbinieku klāsts, kas ir atkarīgs no noteiktās krīzes situācijas, tās “rakstura un jomas – sākot ar vadību, speciālistiem un beidzot ar darbiniekiem, kuru uzdevums ir ikdienas atbilžu gatavošana uz telefoniski un e-pastā saņemtiem jautājumiem,” kā arī tiek piebilsts, ka komunikācijas krīzes situācijā komandā ietilpst preses sekretārs, komunikācijas vadītājs un sociālo tīklu komunikācijas koordinators. Un krīzes gadījumā atbildība esot jāuzņemas ikvienam.
Par cik mūsdienās “žurnāli ir padarījuši vienas dienas drāmas par savu prioritāti” un regulāri cenšas atrast kādu jaunu sensāciju, jautājām par to, kā krīzes komunikācijas plānā iekļaujas darbs ar medijiem, V.V.Vagulis paskaidro, ka “Mediji ir ļoti nozīmīgs sabiedrības informēšanas veids, tāpēc būtiski par potenciālām krīzes un problēmsituācijām sniegt informāciju caur mediju kanāliem.” Un krīzes situācijā ar medijiem tiesīgs runāt ir Latvijas Bankas prezidents, preses sektetārs, vai nepieciešamības gadījumā kāds no ekspertiem, ja vien viņš pats tam piekrīt.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,48 €
Work pack Nr. 1357416
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register