Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:629081
 
Evaluation:
Published: 03.09.2015.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Used
Extract

3.nodaļa raksturo izglītības iestādes; to darba kārtību. Pārējās nodaļas attiecīgi ir veltītas: Valsts pirmsskolas izglītības vadlīnijām, valsts izglītības standartiem un izglītības programmām; Izglītības programmu veidiem un to īstenošanai; Pedagogiem un izglītojamiem.
Valsts prezidenta rīkojums Nr.4 Par Goda sardzi pie Rīgas pils. Rīkojums pieņemts 2012.gada 3.septembrī un tajā pašā dienā stājies spēkā un vēl aizvien ir spēkā esošs. To izdevis ir prezidents Andris Bērziņš. Rīkojums izdots atsaucoties uz Valsts prezidenta 2002.gada 4.jūlija rīkojumu Nr.6, ar kuru izveidots Goda sardzes postenis pie Rīgas pils vārtiem. Jaunai rīkojums regulē Goda sardzes darbību un tās atrašanās vietu Rīgas pils restaurācijas laikā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.531 Noteikumi par atbalstu iesācējuzņēmumu apmācību un semināru rīkošanai. Noteikums pieņemts 2014.gada 2.septembrī, spēkā stājies 11.septembrī, izdevējs ir Ministru kabinets. Noteikumi nosaka atbalsta piešķiršanu Latvijas Republikā reģistrētu komersantu, biedrību vai nodibinājumu rīkotajiem kontaktu dibināšanas un komunikācijas pasākumiem, apmācībām un semināriem iesācējuzņēmumiem, kā arī nosaka neatbalstāmās nozares un darbības, atbalsta noteikumus, atbalsta piešķiršanas kārtību, kā arī atbalsta piešķiršanas kritērijus.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register