Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
9,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:699142
 
Author:
Evaluation:
Published: 20.09.2018.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2016 - 2020 years
Extract

11. Nobeiguma noteikumi
11.1. Šī Līguma izmaiņas, grozījumi vai papildinājumi var tikt izdarīti tikai Mājas pārvaldniekam un Kopīpašniekiem vienojoties, un šī vienošanās tiks noslēgta rakstveidā.
11.2. Šī Līguma termiņi un noteikumi ir saistoši mājas pārvaldnieka un Kopīpašnieka tiesību un saistību pārņēmējiem viņu maiņas gadījumā.
11.3. Visa iepriekšējā sarakste, dokumenti un pārrunas starp Pusēm jautājumos, kas nav atrunāti šajā Līgumā, zaudē spēku.
11.4. Strīdus šā līguma sakarā Puses izskata savstarpējās sarunās, bet, ja Puses nevar savstarpēji vienoties, LR tiesā vispārējā kārtībā.
11.5. Ja kāds no šā līguma noteikumiem, atbilstoši spēkā esošajiem tiesību aktiem ir pilnībā vai daļēji spēkā neesošs, pretlikumīgs vai neizpildāms, tas nekādā veidā neietekmē vai neatceļ atlikušo šā līguma noteikumu spēkā esamību, likumību un īstenojamību, un pēc Apsaimniekotāja prasības, šādus spēkā neesošus, pretlikumīgus vai neīstenojamus noteikumus jāaizstāj ar citu noteikumu atbilstoši šā līguma mērķiem un noteikumiem.
11.6. Līgums ir spēkā no Īpašumu tiesību reģistrācijas Zemesgrāmatā un tiek noslēgts uz laiku līdz 2015.gada 1.jūlijam, ar tiesībām to automātiski pagarināt uz katru nākamo gadu, ja vien tas nav pārtraukts saskaņā ar 11.7.punktu.
11.7. Kopīpašniekiem jebkurā laikā un jebkura iemesla dēļ ir tiesības Līgumu uzteikt ar dzīvokļu īpašnieku kopsapulces lēmumu, kas pieņemts vismaz ar 51% (piecdesmit viens procents) balsu vairākumu, 2 (divus) mēnešu iepriekš par to rakstiski brīdinot Mājas pārvaldnieku.
11.8. Mājas pārvaldniekam ir tiesības uzteikt šo Līgumu jebkurā laikā un dēļ jebkāda iemesla, 2 mēnešus iepriekš par to brīdinot Kopīpašniekus. Lai brīdinātu kopīpašniekus, Mājas pārvaldnieks sasauc kopsapulci un paziņo par lēmumu pārtraukt līgumu. …

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,48 €
Work pack Nr. 1367426
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register