Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:721156
 
Evaluation:
Published: 25.10.2016.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

14. Viela - Kviešu milti – izmanto kulinārija un citu izejvielu gatavošanā piemēram maizes , makaronu u.c iegūst no kviešu graudiem , novācot labību un to sakuļot .
Satur – ogļhidrātus , olbaltumvielas , lipīdus , šķiedrvielas , minerālvielas .
15.Viela - Nātrija karbonāts jeb kalcinētā soda 
Ķīmiskā formula - Na2CO3
To izmanto arī pārtikas rūpniecībā to izmanto kā skābuma regulētāju, irdinātāju un  pretsalipes vielu (E500).
Tā ir ķīmiska viela, kuru veido ūdeņradis un skābeklis, tā ķīmiskā formula ir H2O. Ūdens ir visas dzīvības pamatā tādēļ, iespējams, tas ir vissvarīgākais šķidrums pasaulē.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register