Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:785704
 
Evaluation:
Published: 03.09.2007.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 5 units
References: Used
Extract

Šo tēmu – „Saskarsmes īpatnības „Indigo bērniem””, izvēlējos aprakstīt, jo šķiet, ka šī tēma sabiedrībā kļūst arvien aktuālāka. Tiek veidotas dažādas diskusijas, gan skolotāju, gan vecāku viedokļi reizēm ir diametrāli pretēji, kas gan šie bērni ir.
Šajā referātā arī es centīšos rast atbildi, -kas ir indigo bērni? Kādas problēmas vai gluži pretēji, kādas priekšrocības ir šiem bērniem. Centīšos raksturot šos bērnus, kā arī nedaudz ieskicēt problēmas, kas rodas, ja ģimenē ir piedzimis indigo bērns.
Šķiet interesanti, ka pastāv tik daudz viedokļu un es ar lielu interesi centīšos aprakstīt tos un komentēt. Tā kā sabiedrībā šobrīd tiek aktuāli diskutēts par jaunās paaudzes bērniem, tad ir tikuši veikti diezgan daudz pētījumi, kurus es arī izmantošu savā referātā. Jāpiebist, ka Latvijā šī joma ir pētīta, tomēr nesasniedz pasaules līmeni. Kaut it tikušas dibinātas dažādas indigo bērnu atbalsta biedrības, skolas, kas būtu piemērotākas šiem bērniem, varētu vēlēties, lai informācijas presē būtu vairāk, ja ņem vērā faktu, ka bērni, kas dzimuši pēc 2000. Gandrīz gandrīz visi ir indigo.
Domāju, ka nopietni un pamatīgi pētījumi tiks veikti tad, kad lielākā daļa sabiedrības sapratīs, ka indigo bērni nav tikai mīts, bet realitāte. Realitāte, kurā mums būs jādzīvo. Realitāte, kāda būs mūsu nākotnes sabiedrība.…

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register