Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:807321
 
Evaluation:
Published: 18.04.2011.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 6 units
References: Not used
Extract

Daudziem pašmāju uzņēmumiem ES ir devusi darbaspēku no citām valstīm. Uzņēmumi var pieteikties un piedalīties dažādos ES rīkotos pasākumos. Tas palīdz veidot valstī spēcīgas grupas, kuras spēj konkurēt arī ar citu valstu pieteikumiem. Kā arī ES sniedz lielāku atbalstu jaunajiem uzņēmējiem, lai uzsāktu savu biznesu. Uzņēmējiem tā ir iespēja brīvi darboties ne vien savā valstī, bet arī ES tirgus robežās. Kā Latvijas valsts iedzīvotājam, ES man ir stabils atbalsts ekonomikas ziņā, kā arī stabilāka ekonomika kā tāda, jo EIB tika izveidota, lai palīdzētu valstīm ar krīzi.
Latvijas pievienošanās Eiropas Savienības ekonomiskajai telpai, tirdzniecības izmaksu samazināšanās un mūsu darbaspēka izmaksas, kas joprojām ir zemākas nekā citviet ES - tas viss radīs papildu motivāciju ārvalstu investīciju ienākšanai mūsu valstī. Nepievienojoties ES, Latvijas zaudētu pārējām Centrālās un Austrumeiropas valstīm konkurencē par ārvalstu investīcijām. Šādā gadījumā Latvijai vajadzētu dot ievērojamas atlaides ārvalstu investoriem un pazemināt izmaksas uz dabas aizsardzības standartu, darba ņēmēju tiesību, zemāku algu u.tml. faktoru rēķina.
Apkopojot visu iepriekš teikto, var secināt, ka ES nemaz nav tik slikta organizācija. Viņa dod mums, kā ES pilsoņiem, lielākas iespējas, galvenais ir zināt tās iespējas un mācēt tās izmantot. Latvija kā valsts pievienojoties ES sakārtoja likumdošanu, tirgus ekonomiku.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register