Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:815045
 
Author:
Evaluation:
Published: 08.05.2013.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

7.) Secinājumi
Iepazīstoties ar Gdaņskas pilsētas mājas lapas aprakstu secināju, ka to vajadzētu uzlabot. Ir dažas lietas, kuras ir lietderīgas un saprotamas, bet ir arī tādas, kuras prasās pilnveidot. Vajadzētu ieviest konkrētu saturu, un tad izdalīt pa punktiem. Varēja būt labāk izvēlēti jeb sameklēti attēli. Blakus norādīti attēlu nosaukumi.
Adrese, kas aizved uz speciāli tūristiem domātu sadaļu varēja būt izcelta, savādāk ir gandrīz nepamanāma. Minētā adresē ir pārskatāms saturs, izdalītas nodaļas – transports, aktivitātes, ēdināšanas iestādes, vietas ko redzēt u.c. Pozitīvi ir, ka piedāvā atrast un rezervēt apmešanās vietu. Par objektiem ir pieejams apraksts, novērtējums no vienas līdz piecām zvaigznēm un ir norādīta atrašanās vieta kartē.
Uzskatu, ka pilsētai vajadzētu padomāt par izsmeļošu lozungu, kas atklātu tās vērtības un bagātības. Gdaņskai ir tik daudz ko piedāvāt aplūkot tūristiem, sākot ar arhitektūru un beidzot ar dzintariem.
Sniegtā informācija mājas lapā raugoties no tūrista viedokļa ir divējāda. Pozitīvais ir tas, ka minētie objekti ir attēloti kartē, pieejami attēli un apraksti. Negatīvais ir mājas lapas izkārtojums. Laikietilpīgs process, kamēr atrod sev vēlamo informāciju.
Dotajā mājas lapā iepazinos ar pilsētas vēsturi, resursiem, kuri padara pilsētu ievērojamu. Galvenokārt tie ir kultūras objekti, arhitektūra, dzintars. Mērķis bija izpētīt mājas lapas funkcijas, pieejamo informāciju tūristiem, vai tā ir lietderīga. Salīdzināt pilsētas mājas lapu ar valsts mājas lapā pieejamo informāciju. Secināju, ka tūrismu sadaļa pilsētas mājas lapā nav pārskatāma. Attēli neparāda pilsētas patiesās vērtības. Adrese, kas aizved uz speciāli tūristiem domāto mājas lapu ir pārskatāmāka, vieglāk orientēties ir ieviests saturs. Objekti ir atainoti kartē, kā arī pieejams novērtējums. Valsts mājas lapā sniegtā informācija nav pārskatāma. Informācijā par Gdaņsku iekļauj vēl divas pilsētas. Minētas katras pilsētas piesaistes objekti. Liks uzsvars, ka Gdaņska ir bijusi Hanzas savienībā. Uzskatu, ka informācija varēja būt izdalīta pa katru valsti atsevišķi. Kopumā vērtējot sniegto informāciju mājas lapā tā ir noderīga, tik vajadzētu uzlabot dizainu un saturu, kā arī izcelt citas sadaļas. Gdaņskas mājas lapā vajadzētu īpaši izcelt adresi un tās logo, kas aizved uz speciāli tūristiem domāto sadaļu.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register