Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:832907
 
Evaluation:
Published: 07.01.2016.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 2 units
References: Not used
Extract

Licences maksa netiek uzskatīta par strādājošu, jo maksa ir atkarīga no tā, cik stundu tiek skatīta pārraide un ko skatītājs izvēlās skatīties. Tika veikti pētījumi par to, cik daudz iedzīvotāji būtu gatavi maksāt par pārraidēm un to, kādas cenas nebūtu pieņemamas.
Pārraidīšana ir labs piemērs kultūras industrijai, jo tā sadarbojas ar ekonomiku un kultūru, saprotot pārraidīšanas tirgu izvirzās interesantas tēmas par ekonomikas regulācijām. Pārraidīšana piedāvā pakalpojumus, kas ir stipri saistīti ar sabiedrības labsajūtu, ko valdība jau ir ieinteresēta izveidot.
Pārraižu industrija dala to, ka rada dažādu radošu materiālu un to nodod sabiedrībai. Dažādas programmas tiek aizsargātas ar autortiesību likumu, ar kuru palīdzību tiek izsniegta samaksa māksliniekiem un darbu veidotājiem.
Daudzi ikdienā nepamana to, cik daudz mēs tomēr izmantojam pārraižu programmas kā atpūtas rīku, darba palīgu un vispār to, cik liela nozīme ir tai pašai televīzijai mūsdienu pasaulē. Pārraides mūs ne tikai izglīto, bet arī izklaidē, pavada mūs visas dzīves garumā. Pirmais, kas mūs informē par jebkādu negadījumu ir radio un televīzija, tas jau ir kļuvis par pašsaprotamu, internets ir tik pat ātrs ziņu pārnēsāšanā, ja simts un vairāk gadus atpakaļ cilvēkiem nācās nodot ziņas tikai rakstiski vai mutiski, tagad tās ir pieejamas uzreiz pēc notikšanas un neierobežotos daudzumos no neskaitāmiem mediju kanāliem.

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register