Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:912132
 
Author:
Evaluation:
Published: 11.12.2013.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Extract

6. Ieteikumi darbības pilnveidošanai
Lai nodrošinātu dabas aizsardzības prasību ievērošanu, gan tūristi varētu piekļūt interesantiem dabas objektiem viesnīcai sadarbojoties ar Siguldas pagasta pašvaldību būtu jāizveido specializētā infrastruktūra – takas, tiltiņi, kāpnes, aizsargbarjeras uz avotu „Saltavots”, kā arī uz ezeru „Matiņš” un jāierīko speciālas atpūtas vietas.
SPA Viesnīca „Ezeri” ir videi draudzīga viesnīca, taču ir jāveicina starp sektoru sadarbību ilgtspējīga tūrisma un viesmīlības attīstības veicināšanā arī nākotnē. Zaļā atslēga ietver kritērijus infrastruktūras, pārvaldes un komunikācijas jomās un tās mērķis ir samazināt negatīvo tūrisma ietekmi uz vidi un veicināt vides pārvaldes sistēmu ieviešanu tūrisma sektorā, kā arī samazināt tūrisma industrijas ietekmi uz vidi. Iegūstot šo sertifikātu un atbilstot 70 izvirzītajiem kritērijiem SPA viesnīca sevi pieteiks kā videi draudzīgas darbības dabisks turpinājums. Zaļā atslēga viesnīcai dos arī „labākus” tūristus! Viesi bieži pamana pie sienas izkārto Zaļās atslēgas zīmi un interesējas par tās nozīmi. Kad darbinieki pastāstīs tās nozīmi, prognozējams, ka pēc viesu aizbraukšanas darbiniekiem nebūs jālasa pa apkārtni izmētāti papīri un pudeles – viesi sāks cienīt darbinieku darbu un viesnīcas „zaļo” domāšanu.
Sakarā ar pieaugošo tūristu skaitu viesnīcā, tuvākajā nākotnē nepieciešams kontrolēt notekūdeņu plūsmu (sakarā ar atsevišķo dušu un WC katrā istabā, kā arī pirts popularitāti), ieviešot modernākas notekūdeņu sistēmas un attīrīšanas iekārtas.
Kā zināms, tad ekosertifikāts ir viens no mārketinga instrumentiem, tādēļ, lai saglabātu tūrisma resursus un mudinātu patērētājus izvēlēties videi draudzīgu viesnīcu, ir jāiegūst sertifikācija. Tai pat laikā ekosertifikāts papildus kalpos kā saziņas instruments jeb efektīva reklāma starp patērētājiem par mītnēm un pakalpojumiem, kurus tie vēlētos izmantot.
SPA viesnīcas „Ezeri” nerealizēts projekts bija izmantot Gaujas Nacionālā parka resursus bioloģiskās kosmētikas izveidei. Piedāvājot klientiem Latvijā ražotu kosmētiku no dabīgām vielām, viesnīca stabili pozicionēs sevi kā perspektīvu ekotūrisma galamērķi, tai pat laikā atbalstot vietējos ražotājus un samazinot izmaksas importējot ārzemju kosmētiku.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register