Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:924452
 
Evaluation:
Published: 27.01.2017.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: 12 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Temperatūra    4
2.  Temperatūras skalas    4
3.  Temperatūra pavāra mākslā    5
3.1.  Karsēšana    5
3.2.  Saldēšana    5
3.3.  Tvaicēšana    5
3.4.  Fritēšana    5
  Secinājumi    6
  Izmantotā literatūra    7
Extract

Secinājumi
Šajā darbā varēja aplūkot kas ir temperatūra, temperatūras skalas. Uzzinājām kādas temperatūras bijušas cituviet pasaulē. Ielūkojāmies vēsturē par temperatūras skalas izcelsmi un kas izveidojis.
Arī kulinārijā plaši tiek izmantotas temperatūras maiņas no sasaldēšanas līdz vārīšanās. Lai kaut kas sasaltu ir vajadzīga temperatūra, kas ir mīnusos. Pie mīnus grādiem sasalst pārtika, ko speciāli saldē ilgstošai uzglabāšanai. Ziemas laikā sasalt mazākas ūdenstilpnes. Sadzīvē ļoti plaši tiek izmantota arī vārīšana. Lai no rīta iedzertu tasīti kafijas vai tēju ir nepieciešams izmantot vārīšanas metodi.
Nonācu pie tāda secinājuma, ka šis referāts man ļoti daudz iemācīja. Pastiprināti pētīju kas ir temperatūra, kā to mēra, cik plaši to izmanto kulinārijā. Ikdienā temperatūras izmantošana liekas pašsaprotama darbība, bet tik līdz sāk pētīt, saprotu cik tas patiesībā ir smalks sarežģīts un interesants process.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −1,48 €
Work pack Nr. 1358948
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register