Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:930102
 
Author:
Evaluation:
Published: 16.12.2014.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Dienas aprūpes izvērtējums (katrai dienai)
21.01.2014.
Ievācot pacientes anamnēzi, pacientes fiziskais uz psiholoģiskais stāvoklis labs. Izglītoju pacienti visos viņai neskaidrajos jautājumos. Izglītoju pacienti par klīnisko asins analīzi. Darbības rezultātus sasniedzu ar pacientes līdzdalību. Darbības rezultāts tika sasniegts ar pacientes pozitīvo sadarbību. Ar velmi uzklausīt kopīgi ieguvām potensiālo problēmu risinājumus. Secinu, ka sadarbība ar pacienti ir notikusi veiksmīgi. Esmu ieguvusi daudz noderīgas atziņas. Aprūpi veicu kvalitatīvi un ar vēlamo rezultātu. Pacientes vitālie rādītāji: temperatūra 36,7o C, elpošana 17x min, pulss 76, TA 107/66 mmHg.

22.01.2014.
Pacientes vispārējais stāvoklis ir labs. Mazinu pacientes uztraukumu, kas saistīts ar To un asisnspiediena paaugstināšanos. Rezultātus ieguvu ar pacientes velmi uzklausīt. Izglītoju pacienti par sliktu dūšu, vemšanu saistībā ar medikamentu lietošanu. Esmu apguvusi vairāku medikamentu indikācijas un kontrindikācijas, kas man noderēs turpmākajā darba pieredzē, kā arī mācību procesā. Spēju saplānot un organizēt savu darbu. Paciente jūtas labi. Pacientes vitālie rādītāji: temperatūra 37,1o C, elpošana 18x min, pulss 82, TA 114/74 mmHg.

23.01.2014.
Pacientes fiziskais uz psiholoģiskais stāvoklis labs. Izglītoju pacienti par aizcietējuma problēmas faktoriem. Izglītoju pacientei par RTG un USG procedūrām. Vēlamos rezultātus sasniedzu pielietojot praksē iegūtās zināšanas. Novērsu pacienta miegainības problēmu, kas saistīts ar medikamenta (Tavegyl 1mg/ml) lietošanu. Secinu, ka patstāvīgi spēju plānot un veikt aprūpes procedūras. Ar savām darbībām sasniedzu vēlamos rezultātus pacienta izglītošanā un aprūpē. Pacientes stāvoklis bez izmaiņām –jūtas labi. Pacientes vitālie rādītāji:temperatūra 36,8o C, elpošana 18x min, pulss 80, TA 110/58 mmHg.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −6,98 €
Work pack Nr. 1345709
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register