Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:942963
 
Evaluation:
Published: 20.08.2015.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Pasta:
Kaneloni – kaut kas līdzīgs pankūkām ar ķidiņu, liellopa, siera pildījumu un dažādām mērcēm;
Papardelle – makaroni biezās strēmelēs;
Tortellini – maziņi kvadrātveida pelmeņi;
Penne – resni, īsi makaroni, nogriezti leņķī;
Tapjatelle – gari, plakani makaroni;
Fettučini – plāni, plakani makaroni;
Spagetti – ļoti gari tievi makaroni.

Neviens itālis nesēdīsies pie pusdienu galda bez vīna. Itālijas vīnu izvēle ir milzīga, un to izgatavošanas receptes ir pazīstamas jau vairākus gadsimtus. Vieni no vislabākajiem vīniem pasaulē skaitās Toskānas vīni, starp kuriem vispazīstamākais ir Kjanti (Chianti).

Ne sliktāki ir arī Kabernē (Cabernet), kas izgatavoti no vīnogām, kas audzētas Veneto reģionā, un arī Fraskati (Frascati) – no Lacio reģiona vīnogām.Itālijas virtuve ir viena no galvenajām šīs burvīgās zemes vērtībām – slavenākie šīs zemes ēdieni ir sastopami vai ik uz soļa. Tā ir pica un pasta jeb makaroni.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register