Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:946400
 
Evaluation:
Published: 14.11.2016.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 9 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Kampaņas “Atpazīsti populismu!” apraksts un rāmējums    5
2.  Populisms partiju darbībā Latvijā (vēsturisks ieskats)    7
3.  Kampaņas “Atpazīsti populismu!” īstenošanas risinājumi    9
  Pielikums    13
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    14
Extract

Radio, pats par sevi ir ļoti efektīvs veids, lai nodotu salīdzinoši ātrā veidā attiecīgu informāciju. Tāpat arī nevar izslēgt faktu, ka radio var dzirdēt jebkurā vietā, kas dod ļoti lielu priekšrocību salīdzinoši ar citiem kampaņas vēstījumu izplatīšanas veidiem. Salīdzinājumā ar TV, radio reklāmas ir lētākas, kas dod iespēju pasūtītājam iegūt vairāk reklāmas laika, par to pašu cenu. Attiecībā uz radio izmantošanu ir atzīmējams, ka mūsdienas radio vairāk klausās vecāka gadu gājuma cilvēki. Protams ir dažādi izņēmumi, piemērām, ir radio stacijas, kuras ir iecienītas jauniešu vidū.
Vides reklāma tiks izmantota tādēļ, ka tā ir plašas sabiedrības daļas sasniedzošs reklāmas līdzeklis. Tiks izstrādāti vizuāli vides reklāmas materiāli, kas tiks izvietoti sabiedriskā transporta pieturās, uz sabiedriskā transporta, afišu stabiem un citās pamanāmās, publiskās vietās. Vides reklāmā tiks izmantots īss, kodolīgs un, pats svarīgākais, uzrunājošs teksts. Kā vizuālais materiāls tiks izmantotas karikatūras, jo vēsturiski ir izveidojies, ka sabiedrība karikatūru uztver kā kodolīgu atainojumu aktuālajiem politiskajiem un sociālajiem procesiem valstī. Vides reklāmas materiālos tiks norādīta kampaņas mājas lapa, kurā varēs plašāk iepazīties un iegūt nepieciešamo informāciju, lai cilvēks spētu atpazīt populismu.
Sociālie tīkli tiks izmantoti tādēļ, lai kampaņas idejas ātri izplatītos sabiedrībā. Viena no galvenajām sociālo tīklo lietošanas priekšrocībām kampaņas “Atpazīsti populismu” īstenošanā ir saistāma ar to pieejamību, ērtu un bezmaksas lietošanu, iespēju veikt jebkāda formāta (teksts, foto, video un audio) ziņapmaiņu. Turklāt ar sociālu tīklu starpniecību ir iespējams sasniegt faktiski neierobežotu cilvēku skaitu.
Sociālajos tīklos tiks strādāts pie diviem apakšmērķiem: Pirmais mērķis – informēt sociālo tīklu lietotājus par populismu. Otrais mērķis – rosināt sociālo tīklu lietotājus pastāstīt par populismu draugiem, kolēģiem un radiem, it īpaši vecāka gadagājuma – vecākiem un vecvecākiem, kuri mazāk izmanto internetu un sociālos tīklus. …

Author's comment
Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register