Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:967936
 
Evaluation:
Published: 19.12.2016.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 20 units
References: Not used
Extract

Aromatizētās kafijas pupiņas
Apstrādes laikā pievieno aromatizātorus, kafija labi uzsūc
dažādus aromātus un smaržas. Šie aromāti pastiprina dabisko kafijas
smaržu -“Īru krēms”, “Lazdu riekstu aromāts”, “Jamaikas rums”. 

Maltā kafija
Ir dažādas maluma pakāpes:
rupjais malums (kā upes smiltis) - kafijas vārīšanai kannā, krūzē;
vidēji smalks malums (kā jūras smiltis) – kafijas gatavošanai kafijas automātā;
smalkais espresso malums -espresso kafijas automātiem;
ļoti smalkais malums (pulverveida) kafijas gatavošanai austrumnieku gaumē

Maltā kafija ar cigoriņu piejaukumu
Pievieno 20 % grauzdētu samaltu cigoriņu.

Šķīstošā kafija
Var iegūt divejādi:
1) iztvaicējot ūdeni pie augstas temperatūras
2) Izsaldējot

Kafija bez kofeīna
Kafijas pupiņas tiek atbrīvotas no kofeīna, bet pilnīgi izsūknēt kofeīnu nekad nevar, tāpēc arī kafijā bez kofeīna ir 3 – 4 % kofeīna. Tomēr tādu kafiju var lietot arī sirdsslimnieki. Kafijas garša un smarža nemainās. 

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register